Servis

APEX SERVICE d.o.o. ima servisnu mrežu po celoj Srbiji

01. Servis viljuškara

Obuhvata više usluga koje nudimo klijentima: popravka, tehnički pregled (defektaža i dijagnostika), održavanje, Full servis.

Svaka od usluga se sasvim usmerava prema Vašim zahtevima, individualno I fleksibilno.

02. Održavanje viljuškara

Svejedno da li je vozni sklop, pogonski deo ili portal za podizanje tereta - svaki sastavni mehanički ili tehnički deo viljuškara, mora perfektno da funkcioniše, da bi osigurao tok rada bez problema i sigurnost na radnom mestu.

Visoki izdaci za opravke mogu se bitno smanjiti konstantnim održavanjem viljuškara. Prednosti su jasne: Vaš viljuškar je uvek spreman za rad! Takođe, opravke u međuvremenu mogu biti optimalno planirane i u toku Vaše proizvodnje.

03. Kompletan servis viljuškara

Po posebno povoljnim uslovima Apex service d.o.o. nudi specijalne kompletne servisne ugovore.

Ugovori o održavanju vam ne nude samo posebno povoljne uslove, već mnogo više - Apexservice preuzima takođe sveukupno upravljanje održavanja Vaših viljuškara.

Naši majstori posjeduju dugogodišnju praksu i iskustvo u ovoj oblasti, koju su sticali kako u evropskim servisima tako i u našim najpoznatijim i velikim firmama.

Imamo širok krug dobavljača originalnih rezervnih delova tako da u najkraćem roku možemo obezbediti rezervne delove za viljuškare.

Osim servisa viljuškara bavimo se i servisom raznih dizalica.

Kad kažemo servisiranje, to podrazumeva kompletan posao, od nabavke delova i opreme do ugradnje iste odnosno remonta mašine i to: motora (svih vrsta i pogona), automatskih menjača, hidraulike, elektronike i ostalih grupacija. Popravke, odnosno servise, obavljamo na terenu kada je to izvodljivo a ostale koji zahtevaju veći obim posla radimo u našem servisu.

Mi dajemo garanciju: na sve polovne mašine koje repariramo i prodajemo, kao i na sve radove koje izvedemo na mašinama.