Gume i baterije

alt text

EXCALIBUR SUPERELASTIČNE GUME

Guma pogodna za sve standardne uslove rada

Troslojna puna guma.Ona ima dokazani gazeći profil i formulisano meko centralno jezgro koje pruža mekanu vožnju i smanjuje zamor vozača . EKSCALIBUR superelasticne gume rade sa smanjenim stvaranjem toplote i energetski efikasnije sa nižim otporom kotrljanja

• Smanjeno trošenje gume

• Mali otpor kotrljanja

• Bolja raspodela toplote

• Povećana trakcija

EXCALIBUR će Vas ubediti ...

Prirodna mešavina gume , velika kontaktna površina i trag za:

- Povećanu otpornost i visoku zatezna čvrstoća

- Niži otpor kotrljanja

- Smanjeno zagrevanje

- Povećanu pouzdanost i sigurnost

- Bolju zaštita od oštećenja od bočnog udara

...da ste napravili pravi izbor

Boljim i funkcionalnijim dizajnom, Ekcalibur je napravljen kako za električne tako i za viluškare sa sus motorima za redovne primene pri manipulaciji materijalima i robom. Dostupne su u svim dimanzijama, u non marking izvedbi kao i u loc i standardnoj varijanti. EKSCALIBUR gume su ojačane sa visokozategnutom žicom da se obezbedi sigurno prijanjanje za felnu.

alt text

ULTIMATE XT SUPERELASTIČNE GUME

ULTIMATE XT se sastoji od poboljšanog troslojnog gumenog sastava koji omogućava da se veliki tereti nose duže pri većim brzinama,češće uz meku vožnju

Posle energičnog i obimnog testiranja, naša nova formula SCF1 ima do 20% bolje hlađenje i sprečava komadanje gume, kao i dvajanjem gume pri povećanoj toploti, što rezultuje dužim radnim vekom gume, i smanjenju troškova zamene .

Ova nova generacija gume sadrži najnoviju tehnologiju sa visokozategnutom žicom da osigura sigurno i bezbedno nameštanje na svaku felnu.

Nova redizajnirana šara nudi bolje prijanjanje da zadovolji primenu na ekstrmnim terenima.

alt text